Gy.I.K. »

Levelezőlista

.

Mit tudhatok a levelezőlistáról?

Az Antenna Nemzetközi Kraftwerk levelezőlista biztosítani kívánja a Kraftwerk rajongók, tágabb értelemben az igényes elektronikus zene kedvelői közötti hatékony, kényelmes és olcsó kapcsolattartást.
A levelezőlista zárt lista, ami azt jelenti, hogy kizárólag a feliratkozáskor megadott e-mail címről lehet levelet beküldeni. Értelem szerint olyan levelező, aki nem iratkozott fel a listára, nem tud levelet küldeni a tagoknak. A lista leveleinek címében a [KRAFTWERK] azonosító szerepel.

A levelezőlista nyelve az angol.

fel.

Hogyan iratkozhatok fel?

Feliratkozhatsz a listára a
http://activerecord.com/antenna/
címen található információs lapon. A feliratkozási űrlap kitöltése egyértelmű.

A listára való feliratkozással elismered, hogy a lista használatának szabályait elfogadod.

fel.

Mik a listahasználat szabályai?

1. Figyelj arra, hogy hozzászólásodat a feliratkozáskor megadott címről küldd el. Ha nem így teszel, akkor üzenetedet nem kapják meg a listatagok.

2. Válaszadáskor a tárgyon és a címen ne változtass semmit, egyszerűen csak válaszolj az üzenetre (reply).

3. Ne küldj HTML formátumú levelet! Az archívum olvashatósága érdekében a HTML-ben küldött leveleket a kiszolgálóprogram automatikusan sima szöveggé (plain text) konvertálja.

4. Ne küldj be - az esetleges csatolással (attachment) együtt - 40 KB-nál nagyobb méretű levelet. A nagyméretű küldeményeket a kiszolgáló nem továbbítja. Ha valamilyen file-t akarsz a tagoknak megmutatni, akkor inkább töltsd fel azt valahova és a listára csak a hivatkozást (link) kell elküldeni.

5. Továbbá ne küldj olyan üzenetet, amely
- becsületsértő, rágalmazó, az emberi méltóságot sértő, fenyegető, obszcén, közönséges, trágár vagy pornográf, ideértve bármely közlést, amely büntetőjogi vagy polgári jogi felelősségre vonást alapoz meg (vagy ilyen eredményre vezető magatartás tanúsítására buzdít) vagy egyébként jogszabályba ütközik;
- nem megfelelő a lista közönsége számára;
- bármely más személy szerzői jogát, védjegyhez vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jogát sérti;
- vírust vagy más ártalmas elemet tartalmaz;
- kereskedelmi célt szolgál, reklámot vagy hirdetést tartalmaz, másokat szolgáltatás igénybevételére, nyújtására vagy adományozásra buzdít;
- egyéb módon veszélyezteti a levelezőlista zavartalan működését.

További fontos megjegyzések találhatóak a kraftwerk.hu/antenna oldalon.

fel.

Hogyan küldhetek be levelet?

Sikeres feliratkozás után a kraftwerk@activerecord.com címre kell küldeni a levelet.

fel.

Hogyan iratkozhatok le?

A fenti nyitólap 'Kraftwerk lista tagjai' részében add meg a postacímedet, majd nyomd meg a 'Leiratkozás vagy beállítások módosítása' feliratú gombot. A megjelenű űrlapon elvégezheted a szükséges műveletet.

fel.

Mi van, ha ezeken felül segítségre van szükségem?

Ha a lista használatával kapcsolatban kérdésed vagy problémád van, akkor küldj egy levelet a activer@telenormail.hu címre. Magyar felhasználó magyarul is küldheti az üzenetét.

fel.

Van-e archívuma a levelezőlistának?

függőben

fel.