Kraftwerk.HU »

A honlapról...

A német Kraftwerk együttesről magyarul.
/ 2001. január óta /

A honlap felépítése és a frissítések, újdonságok, javítások listája.

Ez egy nem hivatalos Kraftwerk rajongói honlap, nincs semmiféle kapcsolat a Kraftwerk-el és/vagy a képviselőivel, beleértve a hátrányos vonatkozásokat is.
A honlapon található anyag egy része szabadon elérhető oldalakról származik, általában azokkal együttműködésben, ismert származás esetén az információ tartalmazza a forrásmegjelölést.
Annak ellenére, hogy pontos és hiteles információk közlésére törekszek, a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalok.
Idézés, másolás esetén megköszönném a forrás megjelölését.

A honlap nem használ 'sütiket' ('cookie'), nem gyűjt semmi adatot a látogatókról és nem tartalmaz harmadik féltől származó kódrészleteket.

A honlap jelenleg a Pixela szerverén található.

A honlap nem híroldal. Hírekért, aktualitásokért javaslom a világhálón található fórumok vagy közösségi oldalak valamelyikét.

Ha bármilyen tartalmi kiegészítésed van a honlappal kapcsolatban, és/vagy ha jelentősebb hibát találsz, kérem, írj!

Nem foglalkozok bootlegek, koncertfelvételek és hivatalosan kiadott anyagok cseréjével, terjesztésével, másolásával. Nem foglalkozok Kraftwerk és/vagy más elektronikus zenével kapcsolatos rendezvények szervezésével. Nem reklámozok más webhelyeket, nem veszek részt linkcserében.

Készíti, tulajdonos:
Bennárik Tibor (2001-2011-2016-2021-2024)
- Üzenet küldése.

URL:
http://kraftwerk.hu
http://klingklang.hu
http://powerplant.hu