Kraftwerk.HU »

Üzenet küldése

Ha bármilyen tartalmi kiegészítésed van a honlappal kapcsolatban, ha kérdésed van, vagy / és ha bármilyen hibát találsz, kérem, írj!

Legyél szíves figyelembe venni azt, hogy csak konkrét segítséget tudok elfogadni, általánosságokkal nem tudok mit kezdeni.

E-mail

info @ klingklang .hu

Felhívom figyelmed arra, hogy az 'e-mail' az nem egy interaktív kommunikációs forma, ahol azonnali választ kaphatsz. Ha nem rögtön, később valószínű válaszolok. Azonban, ha egy - két héten belül nincs válasz, nyugodtan megismételheted az üzeneted. Légy szíves ne küldj csatolást, mert azokat nem olvasom el! Bármilyen csatolás küldése csak előzetes egyeztetés után. Az üzeneted tárgya legyen értelmes, különben nem biztos, hogy elolvasom! Légy szíves ne kérdezz illegális anyagok, bootlegek lelőhelyéről és cseréjéről! Nem foglalkozok bootlegek és hivatalosan kiadott anyagok terjesztésével, másolásával. Köszönöm!

Amennyiben a Kraftwerk részére szeretnél üzenetet küldeni, legyél szíves előbb ezt a kérdésre adott választ elolvasni! Ha a Kraftwerk képviselőivel szeretnél kapcsolatba lépni, úgy próbálj meg érdeklődni a lemezkiadójuknál, ne nálam, semmi információm nincs az elérhetőségekről!

Az oldal fontosabb, tartalmi frissítéseiről küldött e-mail értesítőt feleslegesnek találtam és ezért 2011. decemberétől megszüntettem.
/ The newsletter was considered unnecessary, and therefore had been abolished. /
A vendégkönyvet sem találtam fontosnak, ezért azt is megszüntettem. Arhívuma, amely a 2002. május 20-tól, az indulásától, a 2005. március 6-ig tartó időszak bejegyzéseit tartalmazza, az eredeti formában megtekinthető.