Kraftwerk.HU »

Üzenet küldése

Ha bármilyen tartalmi kiegészítésed van a honlappal kapcsolatban, és/vagy ha jelentősebb hibát találsz, kérem, írj!

Legyél szíves figyelembe venni azt, hogy csak konkrét segítséget tudok elfogadni, általánosságokkal nem tudok mit kezdeni.

Egyéb más dolgokkal kapcsolatban, más témákban nem reagálok, azokra javaslom a világhálón található fórumok vagy közösségi oldalak megfelelő csoportjainak valamelyikét.

Amennyiben a Kraftwerk részére szeretnél üzenetet küldeni, legyél szíves előbb ezt a kérdésre adott választ elolvasni! Ha a Kraftwerk képviselőivel szeretnél kapcsolatba lépni, úgy próbálj meg érdeklődni a lemezkiadójuknál, ne nálam, semmi információm nincs az elérhetőségekről!

E-mail

info @ klingklang .hu

Felhívom figyelmed arra, hogy az 'e-mail' az nem egy interaktív kommunikációs forma, ahol azonnali választ kaphatsz. Rögtön biztos nem, később lehet válaszolok.
Légy szíves ne küldj csatolást, mert azokat nem olvasom el! Bármilyen csatolás küldése csak előzetes egyeztetés után.
Az üzeneted tárgya legyen értelmes, különben nem biztos, hogy elolvasom!
Köszönöm!

Az oldal fontosabb, tartalmi frissítéseiről küldött e-mail értesítőt feleslegesnek találtam és ezért 2011. decemberétől megszüntettem.
/ The newsletter was considered unnecessary, and therefore had been abolished. /
A vendégkönyvet sem találtam fontosnak, ezért azt is megszüntettem. Arhívuma, amely a 2002. május 20-tól, az indulásától, a 2005. március 6-ig tartó időszak bejegyzéseit tartalmazza, az eredeti formában megtekinthető.